Wat wij doen

Wij bieden complete accu revisie met de nieuwste Li-ion techniek, testen, meten en produceren op maat gemaakte lithium accu’s voor diverse toepassingen, waaronder fietsaccu’s, elektrische bakfiets accu´s, elektrische step accu´s, Bosch accu’s, elektrische scooter accu’s, energieopslag, leveren opladers, advies op maat en meer!

In tegenstelling tot nieuwe, vaak prijzige accu’s van twijfelachtige kwaliteit, bieden wij hoogwaardige fietsaccu revisie en op maat gemaakte productie. Uw oude accu wordt voorzien van een geheel nieuw binnenwerk met moderne lithium energiecellen. Wij vervangen niet slechts enkele batterijcellen, maar alle batterijcellen! We creëren een geheel nieuw accupakket met verse cellen die perfect passen en functioneren in uw accuhuls.

Bij ons blijft alles werken zoals u gewend bent van uw accu, inclusief de aan/uit-schakelaar, sleutel en indicatielampjes op de accu. Als er wijzigingen nodig zijn na de accu revisie, zullen we dit alleen uitvoeren na goedkeuring van de klant. We streven altijd naar het beste en werken daarom uitsluitend met A-merk batterijcellen van Samsung, Panasonic en LG Chem. Kwaliteit is onze prioriteit! Waar anderen stoppen gaan wij verder!

Tevens zijn wij aangesloten bij Stichting Stibat Services.
U kunt uw oude accu of batterijen zorgeloos bij ons inleveren.